Mexico, Travel, Wanderlust

A Mexican Dream: Isla Mujeres

I can’t believe we have been home for over three months already. We decided to end our amazing trip around the world in the most beautiful paradise and booked two tickets from Colombia to… Mexico! After all the low budget traveling and backpacking, we wanted to splurge. For the first time in over a year we didn’t just book the cheapest accommodation. For the first time in over a year money was not an issue.

In this post I’d like to show you our pictures from Isla Mujeres, an island close to Cancun in Mexico. We found a nice apartment with an incredible view and we even had a small pool. To be honest it felt quite strange to have all that kind of luxury again: sleeping in the most beautiful, clean bed with perfect white sheets, eating delicious food and drinks every day, driving around the island in a golf cart  (that was just SO much fun!)… I mean… It was so amazing and I enjoyed every single minute of our stay over there. Take me back please? 🙂

 


NED: Ondertussen is het al drie maanden geleden dat we het vliegtuig terug naar België namen. We besloten om onze wereldreis te eindigen in een echt paradijselijk land en boekten twee tickets van Colombia naar… Mexico! Na al het low budget reizen en een jaar lang iedere cent telkens twee keer omgedraaid te hebben, was het tijd om eens ‘decadent’ te doen. 

In deze post toon ik jullie graag mijn foto’s van Isla Mujeres, een eiland op een halfuurtje varen van Cancun. We vonden er een leuk appartementje met een prachtig uitzicht en we hadden er zelfs een klein zwembadje. Het voelde eerlijk gezegd allemaal wat vreemd aan om in al die luxe te vertoeven: slapen in een prachtig bed met perfect witte lakens, iedere dag heerlijk eten en drinken, het eiland rondrijden in een golfcarretje (zeker een aanrader!)…Isla Mujeres was fantastisch en ik genoot van iedere minuut van ons verblijf. Take me back! 🙂 

 

IMG_7811
IMG_7390
img_7874

img_7188

img_7119

img_7305

img_7713img_7870
img_7833

img_7069img_7967

img_7412img_7715

img_7430
img_7101img_7896

img_7744

 

img_7916img_7512

img_7334

img_7398img_7337