Beauty, Inspiration

My Winter Skincare Routine

It has been freezing over here and I have been drinking like five cups of coffee a day just to stay warm. I also ate a bit too much chocolate and should try to sleep more than seven hours a night. Last week I noticed my skin started to show some imperfections and had lost a bit its natural glow. Time for action!

I don’t believe in miracle products and I think that the secret to a nice skin is a mix of different factors. I’m trying to drink less coffee and more water. I also go to bed earlier. I have been trying a few face masks and the one I love the most is the Aquasource Everplump Night mask from Biotherm. Before I go to bed I apply a bit of the gel on my face and when I wake up, I definitely feel a difference. My skin feels softer and has a nice glow. Do you have any tips for keeping your skin beautiful during winter?

 


 

NED: De winterse temperaturen, minder dan zeven uur slaap per nacht, vijf tassen koffie per dag (die me helpen wakker te blijven) en teveel chocolade hebben er wat voor gezorgd dat m’n huid de laatste tijd wat imperfecties begon te tonen en z’n natuurlijke gloed verloor. Ik geloof niet in mirakelproducten en ik denk dat een goede huid hebben een mix is van verschillende factoren. Ik probeer nu om meer water te drinken, minder koffie en ik probeer ook om vroeger naar bed te gaan. Ik heb al verschillende gezichtsmaskers geprobeerd en het Aquasource Everplump nachtmasker van Biotherm is momenteel een favorietje van me. Voor ik naar bed ga, smeer ik wat van de gel in op m’n gezicht en als ik wakker word, merk ik een degelijk verschil. Mijn huid voelt zachter aan en krijgt weer wat gloed. Wat zijn jullie tips voor een goede huid tijdens de winter?