Fashion, Outfits

The Statement Suit

Black is pretty much always a safe choice when picking an outfit. Not that safe: a full electric blue look. Today I felt like trying something crazy though. My personal tip is to pair the blue outfit with a classic white cotton shirt. Don’t add too many accessories as the blazer and pants are prominent enough. The sneakers give a nice touch too, don’t they?


NED: Zwart is meestal een veilige keuze als het aankomt op het uitkiezen van een outfit. Iets minder veilig is een volledige elektrisch blauwe look. Mijn tip is om de rest van je outfit sober te houden en bijvoorbeeld te kiezen voor een wit katoenen shirtje. Voeg er niet té veel accessoires aan toe: je blazer en broek zijn al opvallend genoeg. 

 

charlise blue - kopie

IMG_1968 (Large)

Blazer, Pants & Shirt: Charlise – Sneakers: Bershka – Watch: Woodwatches