Fashion, Outfits

Sporty Chic

Spring has arrived and I couldn’t be happier! Is it me or looks the world just so much better when the sun is shining and when the birds are singing? These days I’m trying to navigate from a wardrobe of chunky knits and boots to dresses and tops. This is my first Spring look of 2017: in my opinion this sporty chic look is exactly what I need for a relaxing trip to the city. Hope you’re all enjoying that first Spring-feeling too!NED:
De lente is in het land en mijn geluk kan niet op! Ik vind de wereld zoveel mooier lijken wanneer de vogeltjes fluiten en de zon begint te schijnen. De wollen truien mogen weer naar het onderste schap van de kast en de kleedjes en rokjes kunnen eindelijk weer tevoorschijn gehaald worden. Dit is mijn eerste lente-look van 2017: voor mij de ideale outfit om wat rond te slenteren op een vrije dag. Hopelijk genieten jullie evenveel als ik van dit lentegevoel!

 

IMG_2222 (Large)
IMG_2136 (Large) (3)IMG_2061PANTS: RelishTOP & SNEAKERS: Bershka – CHOKER: ZaraWATCH: Daniel Wellington (In collaboration with Daniel Wellington I can offer a 15% discount when you shop on www.danielwellington.com! Just use the promotion code ‘TREESHEELS’. Valid until May 30!)