Fashion, Outfits

Stop Rushing

It’s amazing how time flies. It seems like yesterday I was decorating the Christmas tree and now we’re already sipping drinks outside and enjoying the first spring sun. Sometimes I wonder if everything goes a bit too fast. Like we’re not getting enough time to do all the things we want to do. That’s why I promised myself to not take everything for granted and not to rush things too much either.

I got so many nice messages after posting this look on my Instagram account so I decided I wanted to share it on the blog as well. It’s just such a versatile combo, isn’t it? I like to wear this suit with flats during the day and spice it up with a pair of nice heels for dinner. Have a great Sunday evening!


 

NED: Het is ongelooflijk hoe snel de tijd toch gaat. Het lijkt net gisteren dat ik de kerstboom aan het versieren was en nu drinken we buiten al drankjes, genietend van het lentezonnetje. Soms vraag ik me af of alles niet een beetje te snel gaat. Alsof we niet genoeg tijd krijgen om alle dingen te doen die we willen doen. Daarom heb ik aan mezelf beloofd om niet te veel meer te rushen en van iedere moment te genieten.

Bij het posten van deze look op Instagram kreeg ik zoveel leuke berichtjes dat ik besloot om hem ook te delen op de blog. Het is gewoon zo’n leuke combo, niet? Ik draag deze outfit overdag graag met sneakers en ‘s avonds zorg ik voor wat meer pit met een mooi paar heelsEen heel fijne zondagavond gewenst!

 

IMG_2601 (Large)IMG_2722 (Large)

IMG_2625 (Large)

IMG_2709 (Large)IMG_2725 (Large)

 

BLAZER, PANTS AND SHIRT: CharliseSNEAKERS: BershkaWATCH: Uncle Jack Watches