Inspiration, Shopping

In The Spotlight: Daniel Wellington Classic Petite Watch (+ discount code!)

Daniel Wellington, definitely one of my favorite brands, launched a new type of watch. The Classic Petite is made from stainless steel. They switched their classic leather strap for a mesh strap which comes in both rose gold and silver. The beautiful and lightweight watch is definitely special. This time DW has worked in collaboration with model Kendall Jenner. She is the face of the new collection.

I chose the Classic Petite rose gold with a black dial and I am so happy with this new watch! Daniel Wellington always delivers and I can see myself wearing this elegant watch for a long time. Now… the good news! In collaboration with Daniel Wellington I can offer you a 15% discount on all watches on danielwellington.com. Just use the promotion code ‘TREESHEELS’ when ordering online. Valid until May 30 so be quick!

 


NED: Daniel Wellington heeft een nieuw type horloge gelanceerd: de Classic Petite. Ze hebben het klassieke lederen bandje gewisseld voor een mesh-band, wat zowel in het goud als in het zilver te verkrijgen is. Het nieuwe model is gemaakt van roestvrij staal en voelt heel licht aan. Dit keer heeft DW samengewerkt met topmodel Kendall Jenner, het gezicht van de nieuwe collectie.

Ikzelf heb voor de Classic Petite met goudroze bandje en zwarte klok gekozen. Ik ben keer op keer heel tevreden met de horloges en ik zie ze mezelf ook nog heel lang dragen. Nu, het leuke nieuws voor jullie… In samenwerking met Daniel Wellington, mag ik jullie 15% korting aanbieden op de hele collectie van danielwellington.com. Gebruik de promotiecode ‘TREESHEELS’ bij het online bestellen. Dit aanbod blijft geldig tot 30 mei!